BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

$edek@h i2 1 PahaLa

Panassss....Panassss

Tuesday, October 5, 2010

~kisahnyer bermula antara aku dan die~

salam sume...xde mende nak cakap sbenarnye..hehe..tp juz nak gtaw tujuan aku wat blog nie juz suke2 jer..xde niat pown nak nunjuk2 ke pe..blog nie aku wat special tuk aku n my cayunk~ngee..
juz nak abadikan kngn hubungan aku ngn si die..mgkin la nie tnde nye aku tunjukkan rase sayunk aku kat hbgn kitrg..yke??haha..pape jela..
to be continue...

1 comments:

~NaZaTeeN~ said...

Aku mencintaimu bkn kerana kecantikanmu, aku mencintaimu bkn kerana kehangatan cintamu, aku mencintaimu bkn kerana cintamu, aku mencintaimu kerana cinta itu kamu..

Kehadiranmu menyinari hidupku, kehangatan cintamu mengubati sepiku, kelembutanmu mengubati lukaku, kemanjaanmu adalah penawar resahku..

Jauh itu ada ruang yang memisah, jauh itu ada 2 hati yang terpisah.. apabila jauh itu ada rasa yang resah, apabila jauh itu ada jiwa yang gelisah, apabila jauh ada rindu yang tak sudah-sudah..